A sportfogadás művészete

A sportfogadás művészete

Mi az az Arbitrage?

2019. április 13. - sportfogadasmuveszete2

Mi az az Arbitrage?
A közgazdaságtan és a pénzügy világában arbitrázsnak (arbitrage) nevezik a különböző piacokon fennálló árfolyam (ár, kamat) különbségek kihasználására irányuló ügyletet. Egyszerűbb megfogalmazásban az arbitrázs gyakorlatilag kockázat mentes profit elérésének lehetőségét jelenti nulla költségen.

Mindez a sportra alkalmazva…

Fogadási arbitrázs, csodafogadás, biztos-fogadás, sport arbitrázs - az arbitrázs kialaakulásának az a bizonyos esete, amikor arbitrázs keletkezik a fogadói piactereken elsősorban azért, mert az egyes bukmékerek más véleményen vannak egy adott sportesemény kimenetelét illetően, de ennek oka lehet egyszerű hiba is. mindaddig amig különböző bukmékereket használunk az arbitrázs fogadásokra, maguk a bukik sem bánják, hiszen mindegyikük profitál az ajánlataikban megbújó jutalékokból. Ez a legtöbb esetben 5%.
A fogadói szakzsargonban az arbitrázst röviden arb-nak, a fogadót pedig arber-nek hivják. Egy tipikus arb kb 2%, gyakran kevesebb, habár 4-5% ugyancsak normálisnak mondható és ritkán, speciális esetekben elérheti a 20%-os értéket is!


Ha olyan jól jövedelmező, akkor miért nem csinálja ezt mindenki?

Csak gondolj bele! Több tucat bukméker ajánlatait kellene figyelned! tisztában kell lenned azzal, hogy milyen meccsek következnek… azután egyeztetned öket, keresztül-kasul az interneten az egyes on-line fogadóirodák honlapjain, és végül, de nem utolsó sorban el kell helyezned a fogadásaidat a megfelelő lapon a megfelelő időben. Nyilván Te is belátod, hogy ez iszonyú nagy munkát jelentene egyedül. Itt kerül képbe a 100 percent winners program. Ez egy nagyon bonyolult és összetett program, amely több online fogadóiroda kinálatát figyeli nap mint nap. Ha arbitrázsra lát lehetőséget - és legyen itt szó bármilyen sportágról – jelez a felhasználónak, kiszámitja az általunk elhelyezni kivánt összeget alapulvéve hogy hol és mekkora tétet kell elhelyeznünk.

Ime, egy angol nyelvű bemutató a program alkotóitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasmuveszete.blog.hu/api/trackback/id/tr3114761854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása