A sportfogadás művészete

A sportfogadás művészete

Arbitrázs Sportfogadás

2019. április 13. - sportfogadasmuveszete2

Nekem Való ez?
A 100Percent Winners egy automata, ZERO veszteségű sportfogadási és befektetési program, amely folyamatos profitot generál ... 100%-os nyerési aránnyal.

3 érv a program mellett:

Ezer érvet sorolhatnék fel a program mellett, de álljon itt most csupán a három legfontosabb:

1. Az arbitrázs természetéből fakadóan akkor is nyersz, ha veszitesz. Akkor pedig mi vesztenivalód van?

2. Kockázatmentes: - az alkotók 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a termékükért.

3. Érthető, könnyen kezelhető platform - némi angol nyelvtudást igényel.

 

100Percent Winners - Eredmények
Az értékesitési oldalon naponta frissített eredmények láthatóak egy kék keretben. Ezek mind valós eredmények. Ahhoz, hogy Te is ilyen eredményes legyél több számlát kell nyitnod különböző online fogadóirodáknál. Közülük néhányat szeretnék én is a figyelmedbe ajánlani. Ezen felül természetesen elegendő pénzzel kell rendelkezned minden számlán, hogy így szét tudd szórni a tétjeidet.

 

100Percent Winners - Gazdálkodás
Ezután természetesen mozgatnod kell a pénzed a számláid között, hogy legyen elérhető pénzed fogadni az éppen használni kívánt számlán. Hiszen ne felejtsd el, hogy minden egyes fogadás alkalmával az egyik oldal nyer, a másik veszít. Ilyenkor a ''vesztes számládról'' leveszik az megfogadott összeget. Elegendő pénznek kell azonban lennie ezen a számlán is, hiszen soha sem tudhatod előre, lehet, hogy a következő adandó arbitrázs alkalmával újra ugyenezt a számlát kell majd használnod. Éppen ezért elegngedhetetlen, hogy könnyen és gyorsan tudj pénzt mozgatni a fogadói számláid között. Ez az egyik titka a hosszútávon sikeres arbitrázs fogadásnak.

 

A legtöbb arber a bukik körében is méltán népszerű Skrill-t / az egykori Moneybookers-t használja. Ez egy olyan online bank, amelynek segítségével pénzt küldhetsz bárkinek, illetve kaphatsz bárkitől a világon, sőt vásárolhatsz is, valamint feltöltheted a számládat a fogadóirodáknál. Ha még nem tetted, akkor itt regisztrálhatsz a Skrill-re.

100Percent Winners - Összegzés

Remélem, sikerült hasznos információval szolgálnom a terméket illetően és közelebb hoztalak a döntés pillanatához. Jól gondold végig saját képességeidet és anyagi lehetőségeidet. A program jó, legális és működik, de nem mindenkinek való.

Kinek való ez a szoftver?

Azoknak, akik rendelkeznek elegendő anyagi tartalékkal hogy számos számlát nyissanak a különböző fogadóirodáknál.
Akik elég türelmesek ahhoz, hogy a szoftvert figyeljék, hogy mikor adódik alaklom a fogadásra.
Sikeresen tudják menedzselni a fogadószámláikat, migbizonyosodván afelől, hogy mindig van rajtuk elég pénz a fogadáshoz.

 

Kinek NEM való ez a szoftver?

Azoknak, akik a gyors meggazdagodás módját keresik. – Ez egy hosszútávú stratégia
Türelmetlen embereknek
Akik nem rendelkeznek leköthetö pénzzel

Ha hasznosnak találtad ezt az ismertetőt és úgy gondolod, magad is kipróbálnád ezt a fantasztikus programot, itt az ideje, hogy átugorj az értékesitési oldalra! Csak kattints a reklámra!

60 Napos Garancia
A program irói azok a srácok, akik a sikeres forex robottal, a Fapturbo-val rukkoltak elő néhány évvel ezelőtt. Az a program még ma is működik - sikeresen.

De ha ez még mindig nem elég meggyőző a számodra, akkor figyelmedbe ajánlom a 60 napos pénz visszafizetési garanciát. Ennek értelmében visszakapod a program teljes árát. És ez nem vicc, mivel a tranzakció a ClickBankon keresztül bonyolódik, tehát náluk jelezheted, ha nem vagy elégedett a programmal és Ők kezeskednek azért, hogy visszakapd a pénzed, ha úgy adódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasmuveszete.blog.hu/api/trackback/id/tr4614761860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása