A sportfogadás művészete

A sportfogadás művészete

Sportfogadás nem csak szerencsejátékosoknak

2019. április 13. - sportfogadasmuveszete2

Sportfogadás - nem csak szerencsejátékosoknak
A média hemzseg az olyan történetektől, amelyekben emberek, elsősorban férfiak elveszitették vagyonukat köszönhetően a szenvedélybetegségüknek. Igenis egyetértek azzal, hogy lovi, a fogadás, a kártyázás szenvedélybetegséggé válhat és tönkretehet életeket.

Az azonban tény, hogy rengeteg pénz van benne, amiből, ha okosan ''játszunk'', nekünk is csurranhat cseppenhet valami.

Számos olyan program és ajánlat létezik a Neten, amely tuti szisztéma szerint működő csodarobotokat és elméleteket hirdet. A minap pedig valaki az egyik angol "otthoni munka" oldalon adatrögzitőt keresett és irta, hogy 1000 GBP-t fizet valami lovi-mesternek a tippekért - ezeket az adatokat akarta egyebként táblázatban rögzittetni.

A csodarobotok többsége nem valódi. Túl sok az emberi tényező - vagy éppen állati, lásd lovak -nincs az az okos robot, ami 100%-osan ki tudná számitani egy meccs, vagy futam kimenetelét.
A 100 Percent Winners nem erről szól.

Ez egy úgy nevezett Sport Arbitrázs program. Vagy ahogy a program alkotói hirdetik ez nem szerencsejáték, hanem sport befektetés. És való igaz. Több számlára van szükséged különböző online irodáknál, ami azt jelenti, hogy mindegyikre el kell helyezned egy bizonyos összeget. Hogy mennyit ez attól függ, hogy mekkora befektethető, mozgatható tőkével rendelkezel.

A program angol nyelvű, csakúgy, mint a legtöbb buki-oldal, de minimális nyelvtudással is könnyen elboldogulsz. További információért kérlek kattints az alábbi gombra!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasmuveszete.blog.hu/api/trackback/id/tr3914761844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása